Teszt: Diapason 00/55-ös vörös hajfesték

10/29/2013
Most a legvörösebb hajfestéket mutatom be nektek, amit eddig anyu használt, és tartósnak bizonyult. Van előtte-utána kép, bár a minőségükért előre elnézést kérek.
A folytatást itt olvashatjátok: http://nicolebeautyblog.blogspot.hu/2016/10/diapason-0055-folytatas.html?m=0

Rengeteg idő és számtalan reménytelen próbálkozás után az egyik fodrászkellékesben az eladó segítsége révén találtunk rá erre a festékre, ami nemcsak árában kiemelkedő a többitől, de minőségben is. Anyu évek óta vörösre festi a haját, de szinte sose volt olyan a szín, mint amilyet szeretett volna. A bolti festékekkel nem csak az volt a gond, hogy nem hozták a várva-várt eredményt, hanem a tartósságuk is hagyott kívánni valót maga után. A fent említett festéknél ezek a problémák nem állnak fent, mert tartós, színtartó, és egyenletesen fed. Kiszerelését tekintve dupla mennyiség van egy tubusban (100 ml), a krémoxiddal együtt elég volt anyu hajára.
Az előtte képeken már 2 hónapos volt a festés, lenövés és kopás is volt rendesen.


Itt láthatjátok a festéket felkenve:



Íme a végeredmény:

A képekért még egyszer elnézést kérek, amint lesz jobb fotó a végeredményről, feltöltöm.
Ha kérdésetek lenne, szívesen segítek mindenben.

22 megjegyzés:

  1. nagyon szép ez a szín :0

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is ezt a hajfestéket használom és egésszen addig míg egy időre elnem tünt,valóban maga a tökéletesség volt.Viszont ezen a nyáron akárhányszor kerestem egy időben a válasz az volt,hogy hiánycikk.Egyszer aztán nagy örömömre szolgált és ismét kapható lett.A gondom azóta viszont az,hogy a tartóssága már nem az ami elötte volt. 2-3 hajmosás és ez a festék is akár az összes elötte lévő,agyon fakult.
      Márpedig volt idő mikor egy hónap múlva is csodás vörös volt csak a lenövésem volt az amiből észrevehető volt,hogy nem frissen festett.

      Törlés
  2. Szia, csak szimplan volt felkenve?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm a kérdést. Igen, kikevertük a festéket, és felkentük a hajra, majd a hatóidő lejárta után lemostuk. Én személy szerint ajánlom, hogy festett hajra való samponnal moss mindig hajat, hogy szépen tartsa a színét.

      Törlés
  3. Szep nagyon a sZine en a Diapason 0/55 es a 8/55 hasznalom keverve...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm. Mi is próbáltuk a 8/55-öst, de maradtunk a 0/55-nél, anyunak ez jobban tetszett.

      Törlés
  4. Szia!Lehet en is kifogom probalni a 00/55 magaban.. :))

    VálaszTörlés
  5. Válaszok
    1. Szerintem szépen befogja majd. Küldhetsz képet a végeredményről, kíváncsi vagyok :)

      Törlés
  6. Válaszok
    1. Szia!
      Bevált a szín? :-)

      Törlés
    2. Szia! Maradtam a reginel;) 0/55 kevereve 8/55:)

      Törlés
  7. Szia :) Szép lett a színe, és az is jó ha tartós maradt.Nem kötekedésből, de azt tudnod kell hogy ez 0/55 számú festék egy színfokozó és nem hajfesték konkrétan.Ugyanis ezeket a festékeket még keverni kell egy másik színnel. De, ha anyukád megvan elégedve, az a lényeg. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm, hogy írtál, ugyanis ezt nem tudtuk. Árt valamit, ha továbbra is így használjuk, vagy szerinted érdemes lenne keverni. Ha igen, mit javasolnál?

      Törlés
  8. Szia :) Ha anyukád nem tapasztalt allergiás reakciót, akkor nem árt. Mivel hogy ezek a színek (mixtonok) így önmagukban hajszínezőknek felelnek meg. És, azért is irtam hogy az nagyon jó ha tartós maradt, mert ezek így hamar kopnak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Allergiát nem tapasztalt. Viszont iszonyúan száraz a haja, lehetséges, hogy ettől a festéktől?

      Törlés
  9. Szia! Ha azóta tapasztalja ezt amióta ezt a festéket használja, akkor igen nagyon valószínű hogy emiatt van.

    VálaszTörlés
  10. Szia, nem tudom mennyire jártas e még az oldal, de nagyon szép szín. Szeretném tudni, hogy ez leszivatot, leszőkitett hajon néz ki így, vagy sima barva, vagy vörös hajon :o ?

    VálaszTörlés
  11. Szia, nem tudom mennyire jártas e még az oldal, de nagyon szép szín. Szeretném tudni, hogy ez leszivatot, leszőkitett hajon néz ki így, vagy sima barva, vagy vörös hajon :o ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Anyu haja sajnos a sok festéstől fakult és száradt ki ennyire, hogy szőkítettnek tűnik. Hiába vágatja rendszeresen, használ a hajtípusának megfelelő ápolókat, már nem lehet rendbe hozni teljesen.
      Az árnyalat természetesen függ az alapszíntől, valamint a hozzá kevert oxi erősségétől. A kolléganőm is kipróbálta ezt a festéket, neki alig fogta be még a hajtövét is. Bár neki szinte semmi nem fogja be a haját.
      Ha bizonytalan vagy, kérdezz meg egy fodrászt, vagy a boltban az eladót, hogy lásson el tanácsokkal ☺
      Egy képet szívesen fogadok majd a végeredményről ☺

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.