Októberi kedvencek

 Régen volt már a blogon kedvences poszt, így ideje volt egy újnak. Lássuk is mik voltak a kedvenceim októberben


Ebben a posztban zömével sminktermékek vannak, amiket nektek is ajánlom mert tényleg nagyon jók.
Elsőként lássuk a Lovely bronzosítóját. Az ára nagyon kedvező, maga a termék pedig egyszerűen szuper. Nagyon kevés is elég belőle és szépen építhető - viszont könnyen túlzásba is lehet esni vele, így inkább szánjatok rá több időt, hogy több rétegben vigyétek fel. Nagyon tartós, nyáron ha sminkeltek és újra kenitek a fényvédőt, akkor lehet érdemes felfrissíteni a bronzosítót utána.

Az Isana Berry Love ajakápoló egy erősen színezett termék, ami nagyon jó színt ad az ajkaknak és órákig is fent marad. A hidratáló hatása nem olyan jó, mint a Classic verziónak, de a színe miatt nagyon szeretem (na meg persze az illata is nagyon szuper).

Ennek a Rimmel alapozónak már megújult a csomagolása, de nem tudom, hogy a termék változott-e valamit (remélhetőleg nem). Közepes a fedése de építhető, egész nap tartós. Minden bőrtípusnak jó választás lehet.

Ezt az Isana szérumot ebben a hónapban kezdtem használni, hialuront és panthenolt tartalmaz - de nem hialuron szérum, így nem nedves bőrre kell felvinni. Nagyon jól hidratál, a pantenol tartalma miatt érzékeny bőrűeknek is jó választás lehet (főleg mert a leggyakoribb allergének nincsenek benne). Nagyon sűrű, nekem egész arcra 2 csepp is bőven elég.

Ti használtok valamit ezek közül? Bevált?


Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.