Egészségügyi betét összehasonlító teszt

Ritkán (sőt, szinte sohasem) futok bele ilyen témájú posztokba, pedig szerintem igenis hasznos lenne.
Lehet, hogy nem túl népszerű poszt lesz ez, de sajnos sokan még ódzkodnak a mosható, környezetbarát termékektől. Nekik segítek ezzel a bejegyzéssel.

Nyilván nem az összes létező fajtát fogom bemutatni, sőt, teszt lévén ezek saját tapasztalatok.

Naturella


Nos, nem igazán értem a Naturellánál ezt az erős illatosítást. Egyébként sem túl jó ötlet a túlzott illatosítást bármilyen terméknél (ami persze nem parfüm), de betéteknél főleg szükségtelennek tartom. Nyilván érthető a miért, hogy elfedje az esetleges kellemetlen szagokat, de ez vajon a bőrnek is jót tesz? Kétlem... Egyébként a nedvszívó képességét közepesnek mondanám, a szárnyakon a ragasztás viszont hagy némi kívánni valót maga után, és még enyhén fogalmaztam. Sajnos a betét szélein nincs olyan réteg, ami bent tartaná a benntartani valót, így az könnyen kifolyik akár oldalra, akár hátra, így éjszakára nem is használtam.
Értékelésem: 5/3

Facelle betét (Rossmann)


A Rossmann sajátmárkás terméke kellemes csalódás. Nyilván árban ő a legkedvezőbb a felsoroltak közül, de ez abszolút nem tükrözi a minőségét. A szárnyak itt sem ragadnak tökéletesen, de összességében a Naturellánál sokkal jobb. Nedvszívó képessége nagyon jó, és nem csúszkál el semmilyen mozdulatnál. A betét felszíne nem olyan puha, mint mondjuk az Allways, de viselhető, mert emiatt nem okoz kellemetlenséget vagy irritációt.
5/4

Facelle betét (sima)

A hossza, szélessége teljes mértékben ugyanaz, mint az előző társáé, csak ennél nincsenek szárnyak. Habár jól tapad, éjszakára azért ezt mégsem választom, nehogy elmozduljon.
5/4

Allways Platinum - drágaságom


Az Allways drágább betétjei közé tartozik, éjszakai kivitelben. A hossza tökéletes az erősebb napokra éjszakára, és akárhogy forgolódsz, nem mozdul el, nem gyűrődik. Ennek a szárnyai már jól tapadnak,
kellőképp hosszúak, biztosan tartanak.
5/5

Libresse


Az egyik kedvencem, ha lehet ezt mondani ebben a témában. Ezt vettem legtöbbször, mert a márkás termékek közül ár-érték arányban ez éri meg a legjobban, és ami miatt a többiek előtt magasan viszi a prímet, az a csomagolása. Ezt lehet a legjobban visszazárni, mert a kis fólia kétoldalon ragasztózott.
5/5*

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.