Eperszezon

5/21/2014
Mint ismeretes, az eper nem csupán édes finomság, hanem rengeteg jótékony tulajdonsága miatt is egyre elterjedtebb.



Az epret eleinte nem ínyencségként, hanem gyógynövényként tartották számon. Manapság számtalan területen alkalmazzuk jótékony hatásai miatt:

  • C-vitamin tartalma magasabb, mint a narancsé
  • gyógyítja a pattanásos bőrt
  • ráncmegelőző hatású
  • segít leküzdeni a fejfájást és a migrént
  • serkenti a vérkeringést
  • segíti a szervezet méregtelenítő folyamatait
  • fogyasztó hatású
  • napozás után hűsíti a bőrt
  • csökkenti a koleszterin szintet, magas vérnyomást



És ha már eper, íme néhány ruha eme színben:
forrás: google

forrás: google

forrás: google

forrás: google

forrás: google

És végül íme egy eperszínű köröm, amivel bekerültem az egyik online szakmai verseny nyertesi közé:




Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.