Teszt: Lady Stella Olíva Beauty Normalizáló, antibakteriális arckrém

6/01/2014

Normalizáló antibakteriális  arckrém pattanásos, aknés, seborreás  bőrre


Amit a Stella ír róla: 


A fokozott faggyútermelés következtében kialakuló pattanásos, aknés, zsíros, korpásan hámló és viszkető bőr ápolására.

Az ausztrál teafaolaj kivételes hosszan tartó fertőtlenítő, a sheavaj gyulladáscsökkentő, hidratáló és nyugtató hatása mellett szabályozza a bőr faggyútermelését, rendszeres használata mentesíthet a hámló, viszkető, vörös foltoktól, és segít meggátolni újabb pattanások kialakulását. Ápoló és bőrpuhító összetevői ( olívaolaj, urea) révén nem szárítja a bőrt és nem hagy zsíros érzetet. Kellemes, friss és bársonyos bőrt biztosít.
Mesterséges színezéket és hozzáadott illatanyagot nem tartalmaz, ezért a hatóanyag illata intenzíven érződik, de a bőrre kerülés után rövid időn belül elillan!

Saját tapasztalat:
Bár nekem nem olajos szeboreám van, mégis használom ezt a krémet a T-vonalban, ha sminkelek, mivel a korpás szeborea is fénylő arcbőrt eredményez. Meglepően tapasztaltam, hogy számomra ez a tökéletes "primer" is egyben, mert egész nap meg se moccan rajtam a smink, és át sem fényesedik még estére sem. Vékonyan viszem fel, majd teljes felszívódás után kezdek el sminkelni. Mint ahogy a cég leírásából is láthatjátok, intenzív illatú, viszont tényleg pillanatok alatt elillan, utána semmit nem lehet érezni belőle. Most van néhány gyulladt akném, ami nálam kb. 10 éve nem volt jellemző, de annyi előnye van, hogy tudom rajtuk tesztelni a krémet. Később arról is beszámolok.
Én személy szerint mindenkinek ajánlanám, mert tényleg egy csodaszer, szép egységessé teszi az arcbőrt.


forrás: Stellabeauty


Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.