Mi fér bele az alkalmi kistáskába?

8/17/2019
Az alkalmi táskák bár szépek, kicsit sem praktikusak. Viszont olykor elkerülhetetlen, hogy ezt a típust válasszuk. Felmerül ilyenkor a kérdés: Mégis mi fér bele egyáltalán?




Legyen az esküvő, keresztelő, születésnap, bármi, illik mindig(!) az alkalomhoz öltözni. Ma már szebbnél szebb táskák közül lehet válogatni, viszont egy dolog nem változott: a mérete. Sajnálatos módon szinte semmi nem fér bele, amit megszoktunk, hogy nálunk van, lássuk a legkézenfekvőbb dolgot: pénztárca. Ehelyett vihetünk egy kis irattartót, amibe némi készpénzt is tudunk tenni, ha mindenképp szükséges. Bár a képről lemaradt, de szinte senki nem indul el otthonról telefon nélkül. Igaz ez a szertartások alatt általában mindenkinek a kezében van a fotózás miatt, de a kistáskába belefér.

Zsebkendő: szerintem legalább olyan természetes, mint hogy felöltözünk. Ha sminkelünk, egy púder és néhány fültisztító pálcika mindig jól jön. A rúzst nem írnám ide, mert evésnél úgyis lejön, utána pedig már általában senkit nem szokott érdekelni ez az apróság. Ha valakit mégis, természetesen vigyen magával. Egy fésűt mindenképp fontosnak gondolok, leszámítva, ha készített frizuránk van. Egy doboz Tictac vagy rágó szinte mindenkinél szokott lenni, valamint egy kistükör ugyanúgy fontos, hisz nem biztos, hogy a mosdókban mindenhol van tükör.

Ti mi mindent szoktatok ilyenkor magatokkal vinni?


Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.