Lábköröm díszítés

5/14/2013
Manapság egyre elterjedtebb a lábkörmök díszítése. Ehhez szeretnék némi segítséget nyújtani nektek.
Ha otthon szeretnénk széppé varázsolni lábunkat, első és legfontosabb dolog a láb és lábkörmök állapotának alapos szemügyre vétele. Ha bármi rendellenes elváltozást találunk, forduljunk pedikűröshöz vagy orvoshoz. Főként akkor fontos ez, ha gombás fertőzés alakult ki a körmön. Erre majd egy külön részben részletesen kitérek.

Tehát ha semmi elváltozás nincs a körmökön, nekiállhatsz a díszítéshez. Ezt otthon lakkokkal tudod megoldani, viszont ha elmész körmöshöz, ő műköröm alapanyaggal is megcsinálja.

Nagy dilemma, hogy a kéz és láb körme egyforma színű/mintájú legyen-e. Aki szereti a harmóniát, és hogy minden összhangban legyen rajta, mindenképp csinálja/csináltassa egyformára.

Színben és mintában lehet választani bármit, ami megy az öltözködésünkhöz és személyiségünkhöz. A francia minta tuti befutó, hisz mindenhez megy, minden alkalomra megfelelő.

Lábnál minta tekintetében a nagyujjat szokták díszíteni, hisz itt van elegendő felület a mintáknak. Mivel a láb körme lassabban nő, és nem is érintkezik annyiszor vízzel, mint a kezünk, sokkal tovább tartós marad rajt a lakk.
Íme néhány kép inspirációnak:
jelenleg a sajátom :)
forrás: google

forrás: google

forrás: google






Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.