Balea Professional Beautiful Long szérum

Sok nőhöz hasonlóan (sajnos) én is szeretek kísérletezgetni a szépségápolási termékekkel. Legutóbbi "áldozatom" a Balea Professional Beautyful Long szérum, amit kifejezetten hosszú hajra fejlesztettek ki.


Az eddigi hajvégápolókhoz képest meglepően nagy kiszerelésű. A flakon egyszerű, praktikus, pumpás adagolójú.

Amit a flakonon olvashattok:
"Inka inchi olajjal. Hővédő hatás 230 fokig. Antisztatikus hatóanyagokkal és anti-frizz formulával. Hosszantartó, bársonyos puhaság és csillogás. A Balea Professional Beautiful Long ápoló szérum a hosszú, igénybevett és fénytelen hajat csillogóvá és lágy tapintásúvá varázsolja. Az inka inchi olajat tartalmazó formulát kifejezetten a hosszú haj ápolására fejlesztették ki. Az anti-frizz formula megakadályozza, hogy a haj elnehezedjen. Hajvasaló nélkül is puha, selymes tapintás."

Amit tapasztaltam:
Valóban puha és bársonyos tapintású lesz tőle a hajam, és sokkal könnyebb kifésülni. Az illata kellemes, néhány órán át meg is marad (ami nálam egy kisebb csoda). Hajvasalót már vagy fél éve nem használok, így a hővédő hatásáról nem tudok mit mondani. Viszont az antisztatikus hatása tényleg működik!

Hajhossztól függően 3-5 pumpálásnyi elég belőle, én vizes hajra kb. 5-öt szoktam, viszont száraz hajon elég a 3 nyomás is (derékig érő hajon).

Újravenném, ha elfogy?
Valószínűleg igen, ha nem csábulok el más hajvégápoló felé...

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.