Diapason 00/55: folytatás

Az első bejegyzésem erről a festékről nagyon népszerű lett, hiszen szinte naponta olvassátok. Itt a folytatás, több évnyi használat beszámolója.

Anyum használja ugye a festéket, nagyon beleszeretett a színébe. Habár én régóta próbáltam lebeszélni róla, ő hűséges maradt.

A festéket fodrászkellékesben tudjátok megvenni, egészen kedvező áron. Kiinduló hajszíntől függően 2-3 használat után kezd pirosodni a haj. Azonban mint kiderült, ez a festék vagy beválik valakinek, vagy tönkre teszi a haját. Átmenet nincs. Anyunak sajnos nem jött be, a haja a szerkezetében károsodott, ez lett belőle:



 A haja nincs szőkítve, a festéktől lett színtelen. Nyilván nem a festéket és a márkát akarom befeketíteni, hisz mint ahogy fent említettem, van, akinek beválik, és hosszú évekig tudja használni. Viszont arra figyeljetek, hogy néhány mosás után ki fog fakulni rózsaszínre, ezt vegyétek figyelembe a választásnál.

Most próbáljuk menteni a menthetőt, és fedőfestékkel festettük a haját, és extra ápolást kap: keratinos ampulla, normális minőségű színvédő sampon és balzsam, valamint extra hidratáló pakolás. Az új színéről egyelőre nincs kép, mert nem sikerült még úgy lefotóznom, hogy rendesen visszaadja a színt, de igyekszem majd.

A jelenleg festék valóban jónak ígérkezik, mert már 2 hetes, és kopásnak nyoma sincs. Persze kell 2-3 festés, mire elmondhatjuk, hogy már biztosan marad a hajon, de már ez is valami.

Nektek hogy vált be a festék?

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.