Szemöldökfestési termékek

A szemöldök arcunk meghatározó "része". Könnyen el lehet rontani, ha magunknak szedjük, formázzuk, de ma már számtalan módja van a korrekciónak.
A szemöldök tetoválásokra nem térnék ki, de ha valaki szeretné, írok róla.

A kozmetikai szemöldökfestést nevezzük féltartós megoldásnak. Sokan kedvelik, nem drága, viszont egyénfüggő a tartóssága (néhány naptól több hétig látszik az eredmény). Nyilván egy rossz "szakember" el tudja rontani, de szerencsére ez nem mindennapos.

Viszont amiről most írni szeretnék, azok a nem tartós megoldások, amiket különböző sminktermékekkel tudunk megvalósítani. Sokan használják önmagukban, megadva ezzel az arc karakterét. Erre a következő termékeket lehet használni:

  • Ceruza: Sok színből lehet választani, viszont fontos, hogy ne kenődjön könnyen, főleg, ha valakinek zsírosabb a bőre. Önmagában nem ajánlatos használni, mert nagyon mű és nem is szép, hanem érdemes ecsettel eldolgozni, sokkal szebb, lágyabb, és precízebb az eredmény.
  • Krém: Mivel gyorsan szárad, gyors és precíz munkát igényel. Kezdőknek nem ajánlom. Ecsettel kell felvinni, és nem könnyű szépen eldolgozni. A végeredmény egyszerre erőteljes és púderes hatású.
  • Szemöldök púder: Nem olyan erőteljes a végeredmény, mint a ceruzánál, hanem szó szerint halvány, lágy, púderes. Elsősorban azoknak ajánlott, akiknek világos a bőrük, szemöldökük, vagy akiknek csak enyhe korrekcióra van szükségük.

Végeredményben én azt ajánlom, hogy aki bizonytalan azt illetően, hogy mi állna jól neki, az bátran kísérletezzen az eljárások és színek tekintetében.

Ti melyiket részesítitek előnyben?

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.