Teszt: Dr. Chen Szépség komplex

10/12/2015
Még nem volt a blogon vitamin teszt, igaz nem is tömöm magam velük, a Dr. Chen Szépség Komplex az első, amit kitartóan szedek.



Már a második kúránál tartok, így nem az első benyomás alapján írom le a véleményemet.
forrás: google.com

Amit a leírásban olvashattok:

A haj, a bőr és a köröm egészségéért!

Aminosavakkal, vitaminokkal, cinkkel és gyógynövénnyel. A szép haj, köröm és bőr megőrzéséhez szükséges hatóanyagokat tartalmazó komplex készítmény jelentős hatóanyag tartalommal. 

Már naponta 1 kapszulával is ideális a napi szükségletek kielégítéséhez. Modern rohanó világunkban idegrendszerünk nap, mint nap ki van téve különböző megpróbáltatásoknak. A nem kiegyensúlyozott idegállapot azonnal meglátszik bőrünk és hajunk állapotán.
 
A Szépség Komplex kapszulában található aminosavak (metionin, cisztin) a fehérjék építőkövei, a jó minőségű fehérjék a szép bőr, a dús és fényes haj és az erős köröm esszenciális alkotóelemei. 
A biotin egyike azoknak az értékes vitaminoknak, mely számos folyamat működéséhez szükséges az egészséges haj érdekében, részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében és az energiatermelő anyagcsere folyamatokban. A biotin, a cink segítik a haj, bőr, köröm egészséges szerkezetének megtartását. 
A cink, B1- és B6-vitamin, C-vitamin szükségesek az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez. 
A ginseng az élet gyökere, az energiaáramlásra és a keringésre gyakorolt hatása révén segíti a hatóanyagok felszívódását, valamint segít fenntartani a vitalitást, a szellemi és fizikai frissességet. 
A szép bőr, haj és köröm érdekében fontos a minőségi, pihentető alvás.

Ajánlott adagolás: naponta 1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve


Tapasztalatom:
- a szaga nem túl kellemes, ez az ízében is tükröződik, de egyáltalán nem vészes
- a bőrömön nem vettem észre változást, a körmöm viszont - ami amúgy is az átlagnál gyorsabban nő - még jobban megindult, valamint rengeteg babahajam nőtt, amikkel még küzdök, mert szó szerint égnek állnak

Az árát szerintem nagyon megéri, 1200-1300 Ft körül mozog, és más hasonló társaival ellentétben naponta csak 1-et kell belőle bevenni.

Természetesen, ahogy a leírásban is szerepel, önmagában nem elegendő a szépségápoláshoz, külsőleg is segítenünk kell, a megfelelő táplálkozásról nem is beszélve. Ez utóbbi nálam régebben problémás volt, mert nem voltam hajlandó gyümölcsöt és zöldséget enni. Az, hogy ez mennyire káros a szépségre, az egy mikrokamerás hajvizsgálatnál derült ki, ahol egyértelműen látható volt, hogy a tápanyaghiány következtében mennyire egészségtelenek voltak a hajhagymáim. Viszont amióta van valaki az életemben, akinek érdemes főzőcskézni, próbálok minél változatosabb ételeket készíteni.

Ti szedtek valamilyen szépség vitamint?

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.