5 random dolog Liliről

4/29/2020
Már volt róla egy poszt, de van néhány dolga, ami abból kimaradt



1. Nagyon vad
Vannak macskák - nem is kevesen - akiket egyszerűen nem lehet ölbe venni, mert karmolnak, harapnak. Lili is pont ilyen, nem lehet megfogni, vagy simogatni (mikor mi akarjuk). Egyszerűen ilyen természetű. Egy "esemény" van, amikor ezt hagyja, sőt, követeli, de az már egy következő pont lesz.


2. Mostanában mindig "szól", ha nagydolga van
Olyankor mindig vigyázunk, hogy ne menjünk arra, nyugodtan végezhesse a dolgát. Nem tudjuk hogyan találta ezt ki, de minden alkalommal nyávog, mikor arra készül.

3. Elalvás
Ha anyunál vagy apunál alszik el, megelégszik annyival, hogy a lábukra fekszik. Ha hozzám jön aludni, akkor nekem már altatnom kell. Simogatni, puszilgatni (erre utaltam az első pontban), mert az arcát mindig odanyomja a számhoz, amíg nem puszilom meg. Milliónyi alváspozíciót kipróbál, mire egy utolsó utáni lesz a megfelelő, vagy még az sem, mert inkább kimegy a szobából.


4. Könnyen zavarba jön
Valóban, bármit csinál és én meglesem közben (és persze észrevesz), rögtön nyávog és odajön.


5. Zömével random, igénytelen dolgokkal játszik
Annyi de annyi játékot vettem neki, van, amelyikkel egyáltalán nem is játszik. Általában az a jó, amit talál vagy ellop: hajgumi, fültisztító pálcika (természetesen tiszta), fakéreg, csomagolóanyag, szatyor, nadrág kötője, hagymaszár, káposztalevél, stb.

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.