Én így használom a My Content Book-ot

Instagramon már sokszor láthattátok nálam ezt a csoda tervezőt, de ott csak pár szót írtam róla. Most viszont megosztom veletek, hogyan is használom.
























Először is feldolgozom Niki aktuális tudásanyagát, amivel indítja a hónapot. Minden rész nagyon hasznos, könnyen érthető.

























Ezután felosztom a pontozott részt, mivel több dologgal foglalkozom, és hamarosan jön hozzá még egy. A két nagy részt két kisebbre osztom, majd elkezdem felírni a havi poszt ötleteimet. Milyen témáról akarok írni, nagyjából mennyi posztot szeretnék közzétenni. Természetesen egyik sem kőbe vésett, hisz folyamatosan vannak félkész vagy kész posztok, amiket régóta halogatok, és az egyik tervem helyett inkább azok közül választok valamit.


Niki összeírta a havi ünnepnapokat, évfordulókat, világnapokat, így először a számomra fontosakat/érdekeseket írom be. Van olyan, amivel mindkét oldalamon tudok foglalkozni, van, amivel vagy egyiken, vagy másikon.

Ezután jön, hogy beírom a számomra fontos eseményeket, kampányokat, fix posztokat. Majd a maradék helyekre keresek aktuális havi #photochallenge -et, és összeírom azokat is. Mivel többet is szoktam nézni, mindig felírom, hogy melyik napon kinek a kihívását és milyen hashtaggel jelöljem majd be.

A havi teendőimet a külön erre kialakított oldalra is felírom, így sokkal könnyebben nyomon követhető, áttekinthető.

A következő oldalak a kedvenceim, a havi célok, események, legfontosabb feladatok, stb. Itt találhatóak meg a "Ninja tipp" és "A hónap posztja" ötletek, ami olykor több poszt ötletet is ad.
A hozzá kapott szalagot használom könyvjelzőnek
A havi összegzés szintén a kedvenc részem, itt félve, de kíváncsian zárom le a hónapot. Ezt azért szeretem, mert eddigre már nagyvonalakban megterveztem a következő hónapot, ahol új lehetőséget

Imádom az idézeteket benne

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.