Teszt: Biovéne Barcelona dekoltázs és popsi maszkok

Bemutatok nektek egy - nálunk - viszonylag ismeretlen céget, akiknek nagyon szuper kozmetikumaik vannak.



Pár hónapja keresett meg a Biovéne Barcelona magyarországi csapata, hogy volna-e kedvem kipróbálni a termékeiket. Természetesen igent mondtam, és pár nap múlva meg is érkezett a csomag, ami a következőket tartalmazta:

  • egy mézes dekoltázs ápoló maszk
  • egy gyümölcsös deko maszk
  • egy lehúzható popsi pakolás
  • és egy zöldteás-aloés popsi maszk


A Booby Berries egy nem-lemosandó pakolás, vagyis a hatóidő letelte után bemasszírozható. Amit a cég ír a termékről: A fekete áfonya gazdag A-vitaminban, amely minimálisra csökkenti a foltokat, C-vitaminban, amely segít a bőr megfiatalításában, és E-vitaminban, amely hidratálja a bőrt. Gyulladáscsökkentő tulajdonsága segít enyhíteni a bőrpírt, az eper antioxidánsokban gazdag, mely védelmet nyújt a nap káros hatásaival szemben.

A mézes-hialuronsavas dekoltázs maszk. A dm.hu rövid ismertetője: "Biovene Honey Bust Mézes kebel- és dekoltázs ápoló pakolás. Hidratáló, tápláló, öregedésgátló kezelés, segít, hogy a bőr feszes, puha és fiatalosan üde megjelenésű maradjon. Méz, hyaluron savval és osmanthus virágokkal + értékes citrom-, réthab -, homoktövis – és napraforgó olajokkal. 99,5% természetes összetevőkkel, bőrgyógyászatilag tesztelt, vegán, cruelty free."
A hidratáló hatása engem is meggyőzött, puha lesz tőle a bőr. Mivel mennyiségben több, mint megfelelő, ezért a vállaimra is jutott belőlük.

Badonkanonk Peel-off popsi maszk: "Biovene Badonkadonk Popsi ápoló peel off (hámlasztó) pakolás. Mélytisztító, puhító kezelés a selymes tapintású, ragyogó popsiért. Eper, bambusz szénnel, kollagénnel és argán olajjal. Bőrgyógyászatilag tesztelt, vegán, cruelty free."
Valóban érezhető az eredmény, a bőr tényleg puha lesz tőle. Igaz ezeket a pakolásokat kicsit furcsa használni, mert közben vagy állni kell vagy max. hason feküdni. Viszont az eredmény kárpótol mindenért.

Bubble Butt aktívszenes pakolás: "Biovene Bubble Butt Popsi ápoló habzó krém pakolás. Hihetetlen popsi ápoló pakolás! Mélytisztító, méregtelenítő, energizáló, hogy a bőr sima és selymes legyen, akár a baba popsi. Aktivált szénnel, zöld teával, aloe verával és ginko bilobával. 95,4% természetes összetevőkkel, bőrgyógyászatilag tesztelt, vegán, cruelty free."
Ugyanazt tudom elmondani, mint az előzőről. Bevallom nem szoktam túl nagy figyelmet fordítani a bőrápolásra minden területen, de ezen pakolások kipróbálásával rájöttem, hogy igenis megéri. Hiába nem látják mások ezeket a bőrfelületeket, mégis fontos az ápolásuk.

Összegezve én mindenkinek ajánlom kipróbálásra a termékeket, hisz az áruk is kedvező, és a hatásuk tényleg magáért beszél.







Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.