Személyes kedvenceim - update

Közkívánatra leírom nektek milyen termékeket használok a mindennapok során.


Menjünk fentről lefelé :)

Hajápolás
Balea Professional Oil Repair sampon és balzsam nagyon baráti 500 Ft körül van az ára
         Argánolajat tartalmaz, száraz, igénybevett hajra, szilikonmentes. A hajamon napokig érződik a kókusz fincsi illata, egyszerűen imádom!
Alterra hidratáló sampont gránátalma és aloe vera kivonattal 700-800 Ft körül: mivel zselés állagú, először kicsit fura volt, hozzá kell szokni, az illatán érezni a gránátalmát és aloét egyszerre, szépen tisztítja a hajat. Végül ezt a pakolást használom: Vitaline Mélyhidratáló hajpakolás argánolajjal - írtam róla tesztet, így most nem részletezem.
Száraz sampon helyett sima hintőport szoktam használni, ugyanolyan hatást lehet vele elérni, sokkal olcsóbban.
A cikk megírása óta új hajápolókkal bővült a terméklistám: Stella Vitaline sampon korpás hajra és Subrina balzsam festett hajra. Mindkettőről külön bejegyzést írtam.

Arc: 
Sara Beauty Spa Green Tee & Arnica arctisztító hab: kíméletesen tisztít, nem szárít, kellemes illata van, puha, tiszta érzetet hagy maga után
Balea Frissítő Tonik: nekem teljesen bevált, gyorsan szárad, tiszta érzetet hagy a bőrömön
T-vonal: Balea Young & Soft Mattító arckrém: könnyű kis krém, teszi a dolgát  :)
Arc: Krauter Tápláló arckrém kamillával: nagyon jól hidratálja a bőrt, még a téli, extrém száraz időben is, gyorsan felszívódik, és egész nap puha, bársonyos tapintású a bőröm.
Új: Lady Stella mélyhidratáló arckrém szőlőmagolajjal - nagyon szeretem

Testápoló: 
Balea urea testápoló (+ ha extra száraz a bőröm, akkor Yamuna levendulás masszázsolaj): az eddigi legjobb testápoló, amit próbáltam, sokkal jobban hidratálja a bőrömet, mint pl. a nivea. Nem cserélném le semmire.
Lady Stella mélyhidratáló testápoló pálmaolajjal és selyemproteinnel

Kéz- és lábkrém:
Lady Stella olívás kéz- és lábbalzsam: mivel ez egy balzsam, nem lesz zsíros tapintású a bőr, mint a hagyományos krémek esetén. Nagyon gyorsan felszívódik, és órákon keresztül puha marad a bőr. Télen-nyáron használható.

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.