Termékteszt: Lady Stella Vitaline hajpakolás

Száraz, töredezett, igénybevett hajúak figyelem! Most egy nektek (nekünk) való terméket mutatok be, méghozzá a Lady Stella Vitaline argánolajos hajpakolást.

Sokáig próbálkoztam, hogy megtaláljam azt a hajápolót, amely segít helyreállítani a hajam normál állapotát. Most nem sorolom fel a különböző termékeket, de azt el kell árulnom, hogy nálam a "nagy" márkák halvány javulást sem hoztak, sem rövid-, sem hosszútávon. Így elkezdtem keresgélni kevésbé ismert márkák között, mivel saját és mások tapasztalata alapján sokszor jobbak, mint a drágább, agyonreklámozott termékek.
Mivel a Stella márkát régóta ismerem kozmetikai termékei révén (amik nagyon jók voltak a bőrömnek), így elhatároztam, hogy kipróbálom a hajápolóit. Ezt a termékcsaládot nemrég fejlesztették ki, van többféle samponjuk, balzsam, pakolás, hajhab, hajlakk, hajfényspray.
Én először a pakolást próbáltam ki. Argánolaj és keratin segít helyreállítani a haj szerkezetét, mélyen hidratál és táplál, ráadásul antisztatikus hatású. Kellemes mangó illata van, amit még másnap is érzek a hajamon (ami nálam nagy szó).
Összefoglalva mindenki próbálja ki, akinek száraz, töredezett a haja, mert tényleg jó ez a pakolás, és a mennyiségéhez képest hihetetlen jó ára van (a bolti termékekkel ellentétben ez nem 200, hanem 500 ml-s).

3 megjegyzés:

  1. Szia!
    A lady stella termékek csak internetről rendelhetőek vagy megvásárolhatóak fodrászcikkes boltokban is?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Fodrászkellékesben is meg tudod venni. De minden hónap első hétfője zöld hétfő, vagyis 5000 Ft felett ingyenes a szállítás, ha több mindent szeretnél :)

      Törlés
    2. Köszönöm:)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.